“Дім для матері й дитини” облаштовують волонтери у Франківську. Потрібна допомога

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську незабаром з’явиться будинок, де зможуть знайти прихисток матері з дітьми, які потрапили у скрутне становище.

Про це інформує щоденний онлайн-канал Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

Волонтери вже знайшли підходящий будинок, а одна із компаній погодилася викупити та передати на благодійність. Втім, тепер тут необхідно провести ремонт та облаштувати його для життя матерів з дітьми.

“Кажуть, що якщо щиро мріяти та вперто йти до поставленої мети – задумане обов’язково здійсниться, а особливо дива стаються під новий рік, або ж на Різдвяні свята. А якщо ці мрії ще й заради добра для інших, то Всевишній неодмінно тобі освітить та благословить твій шлях, по якому потрібно йти! Ми мріяли, ми писали, ми закликали, ми вірили, що нам вдасться реалізувати нашу мрію про “Дім мами” і ось сьогодні я спішно пишу про те, що у м.Івано – Франківськ, таки буде збудований “#Дімдляматерітадитини“”, – написала у мережі засновниця благодійного фонду «Час добра та милосердя» Валерія Кушніренко.

За словами волонтерки, напередодні нового року власники компанії VITech взяли на себе повне фінансове зобов’язання викупу будинку для проєкт, з розтермінуванням (під виплату) на два роки.

“Тобто, іншими словами, представники даної компанії втілили нашу мрію в реальність та придбали будинок для благодійної організації “Час добра та милосердя”. Ми дякуємо, та низько вклоняємося Вам за зроблене Вами добро для тих, хто цього потребує! Окремо ми хочемо сказати спасибі Марії Януш (попередня власниця будинку), яка пішла на зустріч та без жодних заперечень та вагань віддала під виплату дім, який буде рятувати долі матерів та їхніх діток! Тепер будинок є, але фінансових вкладень потрібно ще чимало, адже він зовсім не готовий під житло, і тому роботи та зусиль потрібно ще дуже багато. На душі радість, переживання та надія! Надія, що ми зможемо та знайдемо сили та ресурси збудувати дім, який рятуватиме дітей від стін дитячого будинку і для мам цих діток дім буде початком нового життя!

Друзі! Зараз нам дуже потрібна Ваша підтримка, потрібна допомога у будівництві та ремонтних роботах даного будинку. Ми звертаємося до усіх – благодійників, меценатів, керівників будівельних компаній із закликом підтримати та допомогти завершити ремонт у будинку для “#матері_та_дитини“у м. Івано – Франківськ. Насамперед ми шукаємо проєктувальника, щоб зробити правильний план розбудови кімнат та решти. Підтримайте нас, і всі разом ми зможемо підтримати тих, кому так потрібна наша з Вами допомога”, – написала Валерія Кушніренко.

Допомогти фінансово можна за реквізитами:

Карта ключ Приватбанк – 5169330522151635 – Кушніренко Валерія,

Обов’язково в призначенні платежу вказувати “Дім мами”
Рахунок IBAN UA313366770000026005052549009
EGRPOU – 42732425
Найменування отримувача – Благодійна організація “Час добра та милосердя”.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.