Дрібна Різдвяна помста відступника Віталія Чорнеького щоденній онлайн – газеті Голос ІФ (відео+документ)

Відео-новини, Новини, Суспільство

07 січня 2021 року на Різдво, колишній співзасновник громадської організації “Всеукраїнське об’єднання “Голос” Віталій Чорненький, який незаконно володіє ютуб каналом «Голос інфо» належним організації, подав скарги до ютубу на новий канал щоденної онлайн газети Голос ІФ

Цю дрібну помсту на думку Ростислава Гудзінського франківчанам та колишнім колегам по ГО ВО “Голос” Віталій Чорненький, який є адептом Євангельської Церкви “Відродження” подав із – за заздрості, що канал і сайт Голос ІФ є більш популярними чим незаконно утримувані відступником Віталієм сайт та ютуб канал «Голос інфо».

Ростислав Гудзінський розкритикував не християнську поведінку відступника Віталія Чорненького та звернувся до пастора Євангельської Церкви “Відродження” Володимира Прудиуса пояснити своєму прихожанину прописні християнські істини.

 

 

 

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.