У день затвердження перемоги Байдена невідомі пообіцяли скерувати літак у будівлю Конгресу

Кримінал, Новини

Невідомі особи втрутились у роботу нью-йоркських авіадиспетчерів і заявили про намір скерувати літак у будівлю Конгресу, який має сьогодні затвердити перемогу Джо Байдена на виборах президента США.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на CBS News.

“Кілька авіадиспетчерів у Нью-Йорк в понеділок почули страхітливе попередження: “У середу ми розіб’ємо літак об Капітолій  (будівля, де засідають обидві палати Конгресу). Сулеймані (начальник іранських сил “Кудс” Кассем Сулеймані, якого 3 січня 2020 року ліквідували за наказом Трампа) буде відплачений”.

Джерела видання зазначили, що Пентагон та інші держагентства були поінформовані про інцидент.

Сьогодні о 20:00 за київським часом Конгрес США має затвердити перемогу Джо Байдена на виборах президента США.

Раніше Дональд Трамп повідомив, що 6 січня у Вашингтоні відбудеться мітинг його прихильників. У цей день обидві палати Конгресу США повинні офіційно затвердити підсумки президентських виборів, які відбулися ще 3 листопада. Згодом Трамп заявив, що влаштує “пекельну битву” за посаду, якщо демократи “захоплять” Сенат та Білий дім.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.