Сміття, одяг та торговий кіоск: за минулу добу прикарпатські рятувальники зафіксували три пожежі

Новини, Суспільство

За минулу добу, 4 січня, в області зареєстрували три пожежі.

Про це Фіртці повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ІФ ОДА, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Зокрема, вчора, 4 січня, о 19:40 годині у Надвірній, на вулиці Руднєва, трапилась пожежа побутового сміття. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Також сьогодні, 5 січня, о 00:51 годині у Бурштині, на вулиці Міцкевича, горів торговий кіоск “Випічка”. Зазначається, що  виникла пожежа електропроводки новорічної гірлянди, внаслідок чого вогонь пошкодив дерев’яне облицювання зовнішньої стіни, металопластикові вікно та двері, а також підсофітку. Завдяки оперативності пожежників приміщення торгового кіоску вдалося врятувати.

Окрім того, сьогодні о 02:39 годині у селі Пасічна Надвірнянського району сталась пожежа одягу на тілі 79-річного громадянина в приміщенні кімнати житлового будинку. У результаті пожежі потерпілий отримав травми – термічні опіки та каретою швидкої невідкладної медичної допомоги госпіталізований до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження потерпілого з побутовим електронагрівальним пристроєм.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.