Чоловік, який у Саджавці збив на смерть 15-річного хлопця і втік, чекатиме вироку під вартою (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

За процесуального керівництва Надвірнянської місцевої прокуратури повідомлено про підозру чоловікові, який у Саджавці Коломийської ОТГ на смерть збив неповнолітнього й залишив місце ДТП. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Встановлено, що 31.12.2020 підозрюваний, рухаючись у темну пору доби за кермом автомобіля й перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не врахував дорожню обстановку та вчинив наїзд на неповнолітнього пішохода, який рухався у попутному напрямку, після чого з місця події втік, повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Унаслідок ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження, від яких помер в автомобілі швидкої медичної допомоги по дорозі в лікувальний заклад.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото обласної поліції

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.