У потребуючої прикарпатської сім’ї згоріло помешкання. Небайдужих просять допомогти коштами та речами (відео)

Новини, Суспільство

У селі Хвалибога, що поблизу Гвіздця, днями сталася трагедія в родині Любов Михайлівни Куски.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на фб-сторінку “Карітас Коломия”.

“Родина, яка налічує семеро людей, проживала в скромному сільському будинку. Четверо осіб з родини мають різні форми інвалідності. Люба – мама двох дітей. Старша дівчинка – астматик, а меншій дитині всього 8 місяців. У чоловіка нещодавно виявили дуже складну хворобу очей – кератоконус лівого ока – 3 стадія, правого ока – 1 стадія. На початку грудня зробили одну операцію, а у кінці січня запланована наступна операція на оці. Операції дуже складні та дороговартісні, і вимагають тривалої реабілітації. З ними проживають старенький батько, який має інвалідність 2-ої групи, 20-річна онкохвора сестра, якій через хворобу встановлено ендопротез, та брат – теж інвалід 2-ої групи”, – йдеться в повідомленні.

А днями, внаслідок замикання електропроводки, майже повністю згоріло їхнє помешкання.

“Люба з родиною не опускають руки, розчищають приміщення та планують з часом відбудувати свою скромну домівку. Зараз мусять добудувати до літньої кухні ще одну кімнату, щоб хоч якось жити”.

Дізнавшись про цю важку ситуацію, працівники “Карітас Коломия” провели обстеження цієї сім’ї. Волонтери із села Стопчатів та інші небайдужі люди передали для родини одяг, продукти. Від “Карітасу” передано цій сім’ї продуктові набори, зібрані в рамках Акції “Нагодуй бідного”.

Зараз родині терміново потрібні кошти на операцію та на відбудову житла.

Також їм потрібні: піноблоки, дерево для спорудження верха, інші будівельні матеріали, умивальник, унітаз, душова кабіна, гідрофор – насос для води, меблі для облаштування кімнати.

Всіх небайдужих людей просять відгукнутися та допомогти цій родині.

Номер картки Приватбанку: 5168 7427 2480 1091 (Куска Любов Михайлівна). Номер телефону: 097 512 90 71.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.