Вареники з картоплею за 229 гривень: у мережі шоковані цінами в одному із ресторанів Буковелю

Економіка, Новини, Суспільство

Гірськолижні курорти України давно готові конкурувати з європейськими. А найбільша кількість туристичних запитів взимку – це Буковель.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ

Однак наразі європейськими почали ставати й ціни, які вже встигли шокувати бюджетних туристів у соцемережі.

Днями один з відвідувачів корчми на гірськолижному курорті Буковель опублікував у фейсбуці світлину меню, де зазначено ціни на їжу.

Так, у меню можна знайти закарпатський бограч за 225 гривень, український банош на вершках обійдеться у 275 гривень, 200-грамовий салат з квашеної капусти – 190 гривень, сирник за 155 гривень, ну і чай, наприклад, малиновий чай за 90 гривень.

Всього комплексний обід обійдеться у 935 гривень.

“Ціни у Буковелі завжди були на лоха. Це бізнес по українськи: сервіс ноль а ціни космос. І це у всіх сферах:продукти, кафе, сувенірна продукція. Катаюся у Буковелі від його заснування, але принципово не харчуюся у їхніх закладах. Тільки трачу на скіпас і то у сезон знижок. Я краще буду їсти бутерброд з червоною рибою і бужениною під коньячок і каву з термоса привезені з собою на капоті машини, чим їсти їхній борщ за 300 грн”, “Що ви розумієте, ту капусту з буряком, везуть з Нової Зеландії!”, – обурюються люди у коментарях.

Однак знайшлися й ті, хто вважає, що ціна на їжу є відповідною до курорту:

“Все правильно. Туди всерівно їздять не бідні”, “Люди добрі,те що в нас мізерні зарплати винні лише ми самі,бо погоджуємося пахати за крихти хліба”, “А ви покажіть прайс на оренду там і комунальні послуги” , “Норм ціни! Буковель не совдепівський курорт, що все має бути дешево. Ціни орієнтовані на зальотних туристів, а свої місцеві знають, де можна дешевше, а іноді навіть цікавіше посидіти, чи відпочити”.

Як би там не було, та наразі у цьому закладі оновили ціни. Тепер гречку можна поїсти на 125 гривень, вареники з картоплею – на 229 гривень, а соління з бочки – 259 гривень.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.