У Франківську на продавців кульок склали понад пів сотні протоколів (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську за останній місяць у центрі міста з’являється все більше осіб, які торгують повітряними кульками з рук без будь-яких дозвільних документів, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Працівники Муніципальної інспекції за цей місяць склали понад 60 протоколів на даних порушників, пише Фіртка з посиланням на інспекцію.

“Позавчора працівники Муніципальної інспекції, також підійшли до двох осіб, які здійснювали торгівлю з метою скласти протоколи про адміністративні правопорушення, але цього разу порушниці вирішили “не здаватися без бою”. Дані жінки зареєстрували дзвінок на лінію 102 і почали робити наклеп на працівників Муніципальної інспекції”, – пишуть муніципали.

Подія відбулася на Вічевому майдані, де було багато свідків події, деяких перехожих зацікавила ситуація.

“Свідки вирішили поцікавитися що ж відбувається, після чого горе підприємці почали вживати до них ненормативну лексику і проганяти. Їх така поведінка жінок, на чий ж захист вони мали намір стати, а у відповідь отримали від них погрози і образи. Дані свідки спільно з нелегальними продавцями і інспекторами залишилися дочекатися приїзду поліції”, – додають правоохоронці.

По приїзду працівники поліції вислухали всі сторони конфлікту, ознайомилися з відео і фотофіксацією порушення, після чого притягнули даних осіб до відповідальності за ст 183 КУпАП хибний виклик працівників поліції і ст. 44-3 ч 2 КУпАП порушення карантинних норм, оскільки продавчині реалізовували товар без масок.

А працівники Муніципальної інспекції склали протокол за ст 152 КУпАП порушення правил благоустрою.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.