На Богородчанщині підпалили будинок і авто відомої сім’ї пластунів

Кримінал, Новини

В селі Луквиці Богородчанського району минулої доби відбувся зумисний підпал двох приватних будинків.

Один з будинків відомої сім’ї авіапілотів, пластунів Степана та Сашка Красіличів. Внаслідок підпалу в родини згоріла автівка і пошкоджена вогнем сама будівля. Потерпілі переживають, щоб така доля не спіткала і пластовий табір. Про це Oleksandr Krasilych написав на своїй сторінці у соцмережі.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на Бліц-Інфо.

“Пройшло майже 20 годин, то тільки тепер віддихались від чадного диму і можу трохи щось написати. Один з двох будинків, які невідомі підпалили в Луквиці, був наш. Також згоріла татова машина. Вдалось врятувати свою і гараж. На щастя, всі живі і здорові. Особисто я це розцінюю як замах на життя всієї нашої сім’ї. Наразі відкрито кримінальну справу і ведеться розслідування. Останній раз таке робили хіба що татари (і то нема фактів). Мотив мені невідомий, принаймні поки що. Єдине чим ми займаємось все життя – це табір “Чота Крилатих” в Луквиці, тому таку ж загрозу бачу для табору. Ворог не спить…”, – написав чоловік.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.