В Івано-Франківську представили нового керівника облдержадміністрації (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

24 грудня президент України Володимир Зеленський призначив головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрія Бойчука.

Сьогодні, 28 грудня в Івано-Франківській облдержадміністрації Андрій Бойчук представився колективу – керівникам департаментів, головам райдержадміністрацій. Останні знайомилися з новим головою онлайн,  про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням наБліц-Інфо.

Також Бойчук разом з головою обласної ради Олександром Сичем вручили грамоти та відзнаки.

Опісля голова ОДА провів щотижневу онлайн-нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, головами райдержадміністрацій.

Андрій Бойчук родом із Прикарпаття, тривалий час проживав у Києві та Одесі. Є засновником БО “Благодійний фонд “Центр волонтерських ініціатив”, головою ГС “Корпус захисників Революції Гідності”.

Перший віцепрезидент Національної Федерації Кйокушінкаі Карате Унія України.

Раніше Бойчук був помічником міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Продана, очолював Департамент з питань функціонування та реформування нафтогазового сектора Міненерго.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.