“Спільними Зусиллями” Віталія Мерінова допомогла українським воїнам на Сході України (фото)

Новини, Суспільство

Громадська організація «Спільними Зусиллями» Мерінова Віталія організувала волонтерську поїздку на Схід України.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Допомогу у вигляді деталей до автомобілів, олив та фільтрів, 2 бензопил, 3 масляних обігрівачів, 2 комплектів зимових шин, коштів на придбання запчастин, пального, продуктів харчування передали бійцям Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» та 24 окремого штурмового батальйону «Айдар».

Організатори поїздки висловлюють щиру подяку усім, хто допомагав: ГО «Івано-Франківське об‘єднання учасників бойових дій інвалідів війни та сімей загиблих», сім’ї Перепічка, Самуляк Христині, Воробйову Марату, Мовчан Михайлу, Марійчин Юлі, Гречанюку Петру, Романіву Мар‘яну, Рибаку Анатолію, Паращуку Ярославу, Процану Віталію, Козодай Микиті, Бугаю Володимиру, Римчуку Олегу, Олійнику Ігорю, Фицик Олександру, Палій Олі, Осудару Андрію, Петріву Ігорю, Калакурі Олегу, сім‘ї Барбанових, Миколі та Максиму з «Crazy Bikers», підприємцю з Коломиї п. Василю, сім‘ї Вандяк, депутатам міської ради Палійчуку Сергію, Руднянину Степану, Ковальчуку Миколі, будівельним компаніям «Альянс», «Франківський Дім», «Вамбуд», «МЖК Експрес-24», ТОВ «Автоексперт», ПП «Сергенюк Сервіс», ресторану швидкого обслуговування «B. Burger», «Lviv Croissants», компанії «Jeep service», художній студії «Крилаті мрії», Христині Шукатці.

«На превеликий жаль, для багатьох війна з Росією на Сході України стала буденністю, гірка звістка про кількість поранених, загиблих – лиш статистикою. Але ми повинні пам’ятати, що армія сильна лиш тоді, коли і сильний, надійний тил, який усіляко допомагає. Тому ми повинні кріпитися та разом йти до спільної перемоги: одні з автоматом у руках, інші з матеріальною допомогою армії та молитвою», – розповідає голова громадської організації «Спільними Зусиллями» Мерінов Віталій.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.