Прикарпатські рятувальники допомогли киянину, який травмувався у горах

Новини, Суспільство, Туризм

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

26 грудня о 16:15 до чергового Осмолодського пошуково-рятувального відділення спеціальної пожежної рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в області поступило повідомлення про те, що група туристів з шести осіб, жителів міста Київ, рухаються по туристичному маршруту на гору Грофа та зупинившись для відпочинку на полонині Плісце для заготівлі дров, щоб розпалити багаття, один з туристів 1996 р.н. поранив нижню кінцівку і не може самостійно продовжувати рух, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням наБліц-Інфо.

О 16:35 для проведення аварійно-рятувальних робіт було направлено рятувальників Осмолодського пошуково-рятувального відділення .

О 19:15 рятувальники прибули до потерпілого, надали першу домедичну допомогу та розпочали транспортування до карети швидкої медичної допомоги.

О 22:40 потерпілого в задовільному стані передано медикам.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.