Три ДТП на Прикарпатті за добу

Кримінал, Новини

За минулу добу в області зареєстровано 3 дорожньо-транспортні події, одна із загиблим.

Про це інформує  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

– 25.12.2020 р. о 00:40 Тисменицький р-н с. Березівка вул. Т. Шевченка, водій автомобіля “BMW” гр. С., 1993 р.н., проживав в м. Івано-Франківську, не справився із керуванням та виїхав за межі проїзної частини дороги праворуч, де допустив перекидання автомобіля. Внаслідок ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події у автомобілі ШМД. А пасажири: гр. Д., 2000 р.н., проживає в м. Івано-Франківську, отримала тілесні ушкодження та госпіталізована у нейрохірургію ОКЛ, гр. О., 1995 р.н., проживає в м. Івано-Франківську, отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у нейрохірургію ОКЛ, гр. Й., 1995 р.н., проживає в смт. Ясеня Рахівського р-ну Закарпатської області, отримав тілесні ушкодження, після обстеження відпущений по місцю проживання.

– 25.12.2020 р. о 17.55 Коломийський р-н с. Корнич вул. Центральна. Відбулось зіткнення автомобілів «Audi Q7» та «Renault Kangoo». Водія та пасажира автомобіля «Renault Kangoo» гр., 1985 р.н. та гр., 1979 р.н., жителі м. Луцьк, доставлено до Коломийської ЦРЛ, після наданої медичної допомоги від госпіталізації відмовились. На місце події виїжджало відділення ДПРЧ м. Коломия, працівниками пожежно-рятувальної служби від’єднано клеми АКБ автомобілів.

– 25.12.2020 р. о 18:30 Тисменицький район с. Березівка вул. Центральна, водій автомобіля “Мерседес”, гр. С., 1984 р.н., проживає в м. Київ, виконуючи маневр обгону, здійснив зіткнення із автомобілем “Рено”, під керуванням гр. П., 1986 р.н., жителем м. Івано-Франківська, після якого з’їхав у кювет та допустив зіткнення із деревом. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля “Мерседес” гр. І., 1993 р.н., проживає Київська область Києво – Святошинський р-н с. Тарасівка, отримала тілесні ушкодження та була доставлена для надання медичної допомоги в ОКЛ м. Івано-Франківська. На місце події виїжджали відділення ДПРЧ м. Івано-Франківська ГРР АРЧ АРЗ СП. Працівниками пожежно-рятувальної служби від’єднано клеми АКБ автомобіля.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.