Що можна подивитися на вихідних: топ-5 різдвяних комедій (відео+фото)

Новини, Суспільство

Прикрасьте ялинку іграшками, а будинок — ліхтариками і зробіть усі справи заздалегідь, щоб подивитися якомога більше цих кумедних різдвяних фільмів та не відволікатися.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ТСН.

Ніщо не підніме настрій ліпше за комедію, а якщо вона ще й різдвяна, то окрім хорошого настрою вам гарантовано ще й святковий. Щоби спростити завдання з пошуком, фільмів для вечірнього перегляду, ми склали невеликий список не нових, але таких улюблених і смішних комедій. Тож зберігайте!

“Пережити різдво” 2004 р.

Багатий бізнесмен на ім’я Дрю Летам напередодні Різдва розлучився зі своєю дівчиною, але, щоб не святкувати на самоті, він вирушає в будинок свого дитинства, де зараз живуть інші люди. Він робить їм пропозицію: за 250 тисяч доларів на кілька днів уявити, що він їхній син, і разом відсвяткувати Різдво.

Ласкаво просимо, або Сусідам вхід заборонено” 2006 р.

У невелике містечко в переддень Різдва переїжджає родина Фінчів. Батько сімейства Стів всіляко намагається об’єднати своїх дітей перед Різдвом і разом весело провести свята, але всі його плани ламає новий сусід Баді Голл, який намагається переплюнути Стіва у всьому.

Привіт сім’ї” 2005 р.

Різдвяні свята Стоуни відзначають всі разом, але цього разу улюблений син Еверетт приводить у будинок наречену Мередіт, щоб познайомити з родичами. У Мередіт успішна кар’єра в Нью-Йорку, але навіть це не влаштовує родичів і вони не приховують свого невдоволення новою пасіою сина. Тому свята перетворюються на справжнє пекло.

“Ельф” 2003 р.

Цей добрий фільм підніме настрій будь-кому. У стрічці розповідається історія про ельфа на ім’я Баді, який залишає Північний полюс і вирушає до Нью-Йорка, щоби знайти свого справжнього батька.

“Різдвяні канікули” 1989 р.

Фільм є продовженням кінострічки 1983 року про канікули сім’ї Грізволдів, але цього разу вони збираються святкувати Різдво. Глава родини Кларк вирішує провести цей час з усіма близькими і запрошує до своєї оселі родичів. Для атмосфери свята Кларк також вирішує прикрасити будинок ліхтариками, поставити ялинку і запекти індичку, але все йде не так, як він планував.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.