Франківський “Ураган” переміг житомирський “ІнБев”

Новини, Суспільство

Франківський НФК “Ураган” здобув перемогу у грі із житомирською командою “ІнБев”. Гра відбулася цими вихідними в Івано-Франківську. Матч пройшов у межах 15-го туру Екстра-ліги.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на інформацію пресслужби НФК “Ураган”.

У першому таймі “дракони” не одразу змогли показати потрібний результат та моментами поступалися супернику. Після перерви франківці все ж дотиснули “ІнБев”. Головний тренер команди Максим Павленко каже, що в першому таймі гравці не мали потрібного рівня агресії.

“Не було гольових моментів, суперник два-три рази вибачив, але якби вони забили ці м’ячі, то гра була б із зовсім іншим результатом. Я радий, що хлопці у другому таймі налаштувалися так, як потрібно було, забили голи та довели матч до логічної перемоги”, – зазначив Павленко.

Тренер команди “ІнБев” Михайло Соколовський сказав, що у другому таймі гравці зробили помилку – після двох перших голів опустили руки.

“Це зв’язано з психологією, напевно. Будемо розбиратися. Але якщо ви помітили, у нас також були моменти, які ми мали реалізовувати. Я не знаю, як би повернулася гра, коли ми б забили один чи два м’ячі. Тоді було б все інакше. Маємо те, що маємо. Програли шість хвилин гри, залізли в яму, з якої не змогли вилізти”, – зазначив Михайло Соколовський.

Підсумок матчу – 8:0 на користь НФК “Ураган”. Зараз”Ураган” знаходиться на третьому місці у турнірній таблиці.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.