Де на Прикарпатті народжується найбільше малят

Здоров'я, Новини, Суспільство

Станом на 1 грудня з початку року відділами державної реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківської області зареєстровано 10 930 немовлят.

Найбільше свідоцтв про народження видано в Івано-Франківську, Коломиї та Надвірній, повідомляє Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Найчастіше батьки називали дітей іменами: Олександр, Максим, Данило, Владислав, Матвій, Анастасія, Софія, Анна, Соломія, Емілія. Серед рідковживаних: Вінстон, Джадар, Авдій, Кай, Северин, Натан, Елспет, Беатриса, Іларія, Раяна, Сіяна, Аделаїда.

Нагадаємо, у всіх відділах ДРАЦС Івано-Франківської області можна скористатися комплексною послугою «єМалятко» і за однією заявою отримати до 10 послуг, пов’язаних із народженням дитини, дві з них є базовими — державна реєстрація народження, за результатами якої видається свідоцтво про народження дитини, та визначення походження дитини.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.