Якими адмінпослугами податківців цьогоріч найчастіше користувалися прикарпатці

Економіка, Новини, Суспільство

Цьогоріч податківці надали прикарпатцям 112 502 адміністративних послуги.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Територіальні органи ДПС в Івано-Франківській області.

Зокрема, 40 884 громадян отримали картку платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Також за вказаний період податківці надали суб’єктам господарювання  9 826 адміністративних послуг щодо реєстрації платниками єдиного податку,  10 477 витяги з реєстру платника єдиного податку та 17 159 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Для здійснення контролю за розрахунковими операціями працівники податкової служби зареєстрували підприємцям 6 039 книг обліку розрахункових операцій та 6 832 книги обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку.

Крім того, для здійснення реалізації підакцизних товарів податківцями видано 8 208 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Центрами обслуговування платників підготовлено та надано 4 429 довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.