Працівник буковельського готелю продавав наркотики гостям

Кримінал, Новини, Суспільство, Туризм

На Івано-Франківщині судитимуть чоловіка, який збував амфетамін та марихуану серед відвідувачів одного з готелів курорту «Буковель».

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Встановлено, що обвинувачений, будучі раніше судимим за вчинення аналогічних злочинів, збував амфетамін та марихуану на території обласного центру, а також серед відвідувачів одного з готелів курорту «Буковель», у якому працював. Під час чергової спроби збуту забороненої речовини його було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі чоловік перебуває під вартою.

Досудове розслідування під процесуальним керівництвом обласної прокуратури здійснювали слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів обласної поліції за оперативного супроводу Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.