Судова охорона та Нацгвардія провели спільні навчання в Івано-Франківському апеляційному суді (фото)

Новини, Суспільство

Спільні тактико-спеціальні навчання Служби судової охорони та Національної гвардії України на базі Івано-Франківського апеляційного суду.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Територіальне управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області.

Днями на території Івано-Франківського апеляційного суду проведено спільні тактико-спеціальні навчання співробітників Служби судової охорони Прикарпаття та військовослужбовців в/ч 1241 Національної гвардії України для своєчасного реагування на ризики та підвищення рівня готовності до виконання службових завдань під час виникнення позаштатних ситуацій.

Ціллю сьогоднішніх тренувань було злагоджене відпрацювання алгоритму дій суб’єктів взаємодії. Навчання проводилися з метою підвищення рівня практичних та теоретичних навичок співробітників судової охорони та нацгвардійців у випадку вчинення активного опору відвідувачів під час проходження пункту пропуску до суду та спробі пронесення заборонених предметів.

Тактико-спеціальні навчання організовані відділом організації охорони та підтримання громадського порядку і проведені за участі спеціалістів з відділу професійної підготовки та підвищення кваліфікації територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківської області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.