Олег Ляшко може балотуватись до ВР від Надвірнянщини та Богородчанщини, – ЗМІ

Новини, Політика

Схоже за все, жарти прикарпатців можуть стати реальністю. Епатажний колишній нардеп кількох скликань Олег Ляшко може влаштувати гастролі на Франківщині.

Про таке повідомляє одіозне інтернет-видання “Страна.юа”, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“У кулуарах Ради говорять, що плани на округ будує лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який недавно програв кампанію в окрузі №208 в Чернігівській області, незважаючи на підтримку групи бізнесмена Ріната Ахметова, в сферу впливу якого він входить”, – йдеться у статті.

Крім того, за інформацією журналістів, у президентській партії “Слуга народу” поки обдумують, кого можна виставити на округ №87. По одному із сценаріїв чинний мер Надвірної Зіновій Андрійович висуне “свою” людину, яка буде зрозуміла для місцевих жителів. Бо з цим проблеми дійсно є. Фактично, всі зараз відомі кандидати є чужими для надвірнянців та богородчанців.

За іншим сценарієм, виборчу кампанію партії Зеленського очолить нардеп Роман Мулик.

Вже точно за серця та розум жителів 87-го округу боротиметься представниця “ЄС” Маруся Звіробій. Очевидним претендентом на вільний депутатський мандат є бізнесмен Олександр Шевченко. У ВО “Свобода” свої плани, там розповідають, що за округ боротиметься лідер партії Олег Тягнибок. Незрозумілою ж ситуація поки залишається у ВО “Батьківщина”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.