У центрі Франківська хлопець розпилив газовий балончик – постраждала 7-річна дитина

Кримінал, Новини, Суспільство

Вночі у Івано-Франківську на вулиці Незалежності чоловік розпилив газовий балончик та влаштував бійку. Постраждала 7-річний хлопчик.

У пресслужбі патрульної поліції Івано-Франківської області “Галці” повідомили, що поліціянти отримали виклик про нанесення тілесних ушкоджень.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Під час його опрацювання з’ясували, що 24-річний хлопець розпилив сльозогінний засіб та намагався втекти з місця події. Внаслідок розпилення газу постраждав 7-річний хлопчик. Виникла бійка, в яку втрутилися перехожі.

Хлопець повторно скористався газовим балончиком, розпиливши його в сторону учасників конфлікту. Хулігана та його друга, а також інших учасників події, було затримано та доставлено до поліції, пише Бліц-Інфо.

Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили сльозогінний засіб “ТЕРЕН 4М”, який обмежений в обігу. Також батьки 7-річного хлопчика написали заяву. Справою займається слідчо-оперативна група.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.