Грядуть звільнення? Мер Івано-Франківська обіцяє оптимізацію штатів комунальників та бюджетників

Економіка, Новини, Суспільство

Проведення у 2021 році масштабної оптимізації штатів працівників комунальної сфери, закладів освіти та культури міста Івано-Франківська анонсував на цьому тижні міський голова Руслан Марцінків.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Бріз.

«Ви знаєте, що прогнозовано на наступний рік дуже багато таких ліків переклали на місцеві органи влади. Ми далі утримуємо професійно-технічну освіту і багато інших. Недофінансована субвенція з державного бюджету і тому до нас дуже важливо провести таку грамотну оптимізацію», – зазначив він в ході одного з своїх відеоефірів у Фейсбуку.

Зі слів мера, йдеться насамперед про регулювання чисельності працівників та довантаження тих, хто залишиться, додатковими обов’язками задля збільшення їхньої заробітної платні.

«Щоби не було по 0,25 ставок, а навпаки люди мали по півтора ставки і мали більшу заробітну плату», – пояснив Руслан Марцінків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.