У Коломиї чоловік напідпитку пошкодив вікно в синаґозі

Кримінал, Новини, Суспільство

Коломийські правоохоронці оперативно розшукали прикарпатця, який пошкодив вікно у релігійній будівлі, що в Коломиї. Правопорушника правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Повідомлення до Коломийського відділу поліції надійшло 4 грудня від представника релігійної громади. Чоловік повідомив, що невідома особа пошкодила склопакет в будівлі Єврейської релігійної громади “Синагога”, повідомляє обласна поліція.

Відомості про вказану подію поліцейські внесли до журналу єдиного обліку про скоєні злочини та правопорушення і розпочали пошуки порушників.

Наступного дня за допомогою камер відеоспостереження правоохоронці розшукали причетного до вчинення правопорушення у Коломиї. Йдеться про 47-річного місцевого мешканця.

При спілкуванні з поліцейськими прикарпатець пояснив, що вчинив правопорушення в стані алкогольного сп`яніння.

На нього правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Дані матеріали поліцейські скерували на розгляд суду.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.