“Ми повинні вчитися толерантності”: Смушак прокоментував скандал з підпечерськими пасажирами

Новини, Суспільство

Директор Департаменту інфраструктури, житлової і комунальної політики Михайло Смушак під час традиційного онлайн-прийому прокоментував ситуацію з комунальним маршрутом №50, у який жителі приміського села не пускають франківців.

За його словами, маршрут запустили для всіх мешканців Івано-Франківської ОТГ, немає розмежування село це чи місто, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  Ратуша.

“Ми повинні вчитися жити разом і вчитися толерантності, бо немає міста чи села, а є Івано-Франківська ОТГ. Це все маршрути для громади і такі речі неприпустимі. Тому десь і водії мають звертати увагу на це. Ніхто не може вказувати, можу я їхати чи ні. Ми всі є Івано-Франківською громадою і маємо спільно жити. Ніхто не має права вам заборонити їхати. Просто потрібно пройти цей перехідний етап”, – зазначив Смушак

Маршрут № 50 “Дністровська – с. Підпечери”. Від зупинки ЦУМ по: Дністровській, Василіянок, Гаркуші, Лепкого, Незалежності, Тисменицькій, Тополиній, Підпечерській і кінцева зупинка – с. Підпечери. У зворотньому напрямку: від зупинки село Підпечери, вул. Підпечерська, Тополина, Тисменицька, Незалежності, Січових Стрільців до пошти, Пилипа Орлика, Кардинала Любомира Гузара, кінцева – вул. Дністровська, зупинка ЦУМ.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.