Погода на вихідних в Україні

Новини, Суспільство

Синоптичним фактором для України буде відсутність опадів.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У суботу відчутно потепліє у західних областях України, вдень до +5+12 градусів! Але вже 6-го грудня, у неділю, знову почне холоднішати, окрім Закарпаття.

На Півночі України денна температура повітря вихідними коливатиметься близько нуля, а вночі почне поступово холоднішати й в ніч на неділю передбачається на Житомирщині та Київщині до -4-7 градусів, на Чернігівщині та Сумщині до -6-12 градусів.

У центральних областях вихідними вдень буде близько нуля, вночі в неділю стовпчики термометрів впадуть до -3-8 градусів, лише на Вінниччині буде -1-3 градуси.

На Сході України температура обіцяє бути із найнижчою температурою повітря, але, як компенсація, світитиме сонце. Протягом дня очікується -2-7 градусів, а вночі в неділю аж -7-14 градусів.

Південна частина у суботу покаже денні +4+8 градусів, а вже в неділю й там очікується відчутне зниження температури повітря до невеликих нічних морозів.

“До цієї температурної строкатості в Україні ще й приєднається сильний південно-східний вітер. Подекуди вологість та “мінуси” створять умови для ожеледиці – обережно з дистанцією і швидкістю”, – додала синоптик.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.