Прикарпатка може позбутися шістьох дітей через антисанітарію у домі (фото)

Новини, Суспільство

Одну неповнолітню та п’ятьох малолітніх дітей вилучать із сім’ї в центр соціально-психологічної допомоги через їхнє неналежне утримання.

Про це повідомили у службі у справах дітей Коломийської міської ради, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Минулого тижня соціальні працівники перевірили умови проживання багатодітної та малозабезпеченої родини на Коломийщині. Під час перевірки вони зафіксували антисанітарні умови проживання та утримання дітей. Перебувати в такому помешканні діти не можуть, вирішили служби.

Служба у справах дітей Коломийської міської ради

Соціальні працівники пояснили матері дітей про те, що їй загрожує відповідальність, якщо вона не виконуватиме свої батьківські обов’язки та виховуватиме дітей у неналежних умовах.

Служба у справах дітей Коломийської міської ради
Служба у справах дітей Коломийської міської ради

Жінку також попередили, що якщо вона не дотримається рекомендацій спеціалістів служби у справах дітей, то її малюків вилучать із сім’ї та тимчасово прилаштують у центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.