Потужна магнітна буря накриє Україну в грудні 2020

Здоров'я, Новини

В останній місяць 2020 року магнітне поле Землі будуть стрясати кілька магнітних бур, одна з них виявиться особливо потужною.

У які дні метеозалежним людям слід тримати при собі ліки, розповіли експерти Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Тoday.ua.

Перша магнітна буря, яка обрушиться на нашу планету в районі України, прогнозується в перших числах місяця. 3 грудня 2020 р збудження магнітного поля Землі буде відчутним, але в цілому безпечним для здоров’я землян.

Наступна магнітна буря місяці очікується в другій половині місяця – 18 грудня. За даними метеорологів, збудження магнітосфери Землі відчують на собі лише особливо чутливі до змін в метеосфері люди.Потужна магнітна буря накриє Україну в грудні 202019 грудня прогнозується дуже потужна магнітна буря рівня G1. Погіршення самопочуття в цей день відчують не тільки метеозалежні люди. Головний біль, апатію, занепад сил, порушення сну відчують навіть молоді і здорові земляни. Особливо важко доведеться людям з хронічними недугами серцево-судинної і нервової систем, а також пацієнти з діагнозом ВСД (вегето-судинна дистонія).

Медики рекомендують в дні магнітних бур і збурень більше гуляти на свіжому повітрі, знизити навантаження розумові та фізичні, правильно харчуватися і пити достатньо чистої води.

У період магнітних бур можливі стрибки артеріального тиску, уникнути цього допоможе спеціальна дієта, розроблена вченими.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.