“Локдаун доб’є бізнес”: мер Івано-Франківська виступив проти посилення карантину

Новини, Суспільство

Мер Франківська Руслан Марцінків попросив уряд не вводити локдаун, оскільки перед новорічно-різдвяними святами підприємці заробляють ті кошти, на які потім можуть утримувати свої господарства.

Про це повідомляє Руслан Марцінків на сторінці у Facebook, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на УНН.

“Уже декілька днів у нас немає летальних випадків (через COVID-19 – ред.)… Тому вчергове звертаюся до уряду із проханням не вводити локдаун, тому що локдаун доб’є малий і середній бізнес, який і так непросто цей рік переживає, цей рік виживає і тому дуже важливо все-таки зважати на те, що саме перед Миколаєм, перед новорічно-різдвяними святами підприємці заробляють ті кошти, на які потім можуть утримувати свої господарства, утримувати працівників протягом другої половини січня, лютий і навіть половину березня”, – заявив Марцінків.

Він зазначив, що уряд має робити все, щоб не вводити локдаун і “дати країні можливість вижити у такий непростий час”.

Також нагадаємо, раніше повідомлялось, що Кабінет міністрів планує ввести повний локдаун на три тижні з 24 грудня по 15 січня.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.