Мешканці Ворохти живуть в страху через вовків

Новини, Суспільство

У Ворохті господарюють вовки. Жертвами хижаків стають кури та собаки.

Люди переживають й за власне життя. Такі повідомлення з’явились у одній зі спільнот у мережі, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на Бліц-Інфо.

“У нашому селищі завелися зграя вовків , які ходять по вулицях і загризають курей , псів …цієї ночі і мого не стало песика .Чому всі знають про це , але ніяких дій не проводять ?! Чекаємо жертви серед людей ????”,- пише Ірина Годорак-Онуфрак.

“Потрібно письмово написати звернення у лісництво, адже для такої ситуації лісничі створюють групу з відстрілу цих тварин, це все регулюється законом. Можна ще написати звернення до Державної екологічної інспекції у Івано-Франківську, бо то біда з вовками,далі гірше буде..”,- пише Ольга Мар’юшкіна-Будейчук.

“На вівторок буду ініціювати зустріч в селищній раді, щоб приймати міри. Тому, що це триває вже не день, і не місяць, а добрих пів року. На дану зустріч буду просити, щоб запросили мисливців та лісничих лісництв, і треба приймати міри. Це не жарт. Зараз вовки їдять тварин, іде зима, що буде далі ми не знаємо. Це є страшна небезпека для життя людей”,- пише Парафія Різдва Пресвятої Богородиці.

Варто зазначити, Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства відреагувало на повідомлення мешканців селища та пояснило, як вести себе зустрівшись зі звіром.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.