Лідери ветеранських та волонтерських організацій скаржаться на непрозоре призначення керівника ДОЗ в Івано-Франківській області

Здоров'я, Новини, Суспільство

Лідери ветеранських та волонтерських організацій звернулися із відкритим листом до президента України Володимира Зеленського, генерального прокурора України Ірини Венедіктової та міністра внутрішніх справ України Арсенія Авакова стосовно непрозорого проведення конкурсу та призначення на посаду керівника Івано-Франківського ДОЗ Ігоря Дмитренка.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Так, 25 серпня відбувся не публічний, майже таємний, конкурс на вакантну посаду керівника Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА. Жодної інформації в публічних засобах масової інформації про проведення конкурсу не було.

також читати: Медицину Прикарпаття знову «лихоманить»

Переможцем конкурсу на посаду керівника Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА буде Ігор Дмитренко, зятя головного лікаря Феофанії.

Подробиці у відкритому листі:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.