Олег Синютка привітав Андрія Садового з перемогою в мерських перегонах

Новини, Політика

Кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка привітав свого опонента Андрія Садового із перемогою на виборах.

Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці у Facebook, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на varta1.

“Вітаю Андрія Садового з перемогою в мерських перегонах!Сподіваюсь, що обіцянки, які почули львів’яни, не були передвиборчими технологіями, а стануть реальними змінами у житті громади Львівської ОТГ. Дякую вісімдесятьом трьом тисячам львів’ян, які повірили у мої бажання і професійні здібності забезпечити припинення хаотичних забудов, розв’язання транспортного колапсу, будівництво нових шкіл та садочків, викорінення корупції. І надалі залишатимусь зі Львовом та його мешканцями.Без Львова нема України !”  – написав він.

За даними соціологічної агенції Fama, перемагає чинний міський голова Андрій Садовий із результатом у понад 62%. Кандидат від партії “Європейська солідарність” Олег Синютка набрав більше 37%.

Нагадаємо, 22 листопада на Львівщині відбувся другий тур місцевих виборів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.