У Франківську зустрілись партнери проєкту для пом’якшення змін клімату

Економіка, Новини

Сьогодні, 18 листопада, у науковому містечку Нова Енергія New Energy відбулася стартова зустріч партнерів у рамках проекту Part4СМ (Партнерство Румунія-Україна для пом’якшення змін клімату).

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook розповів мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За словами посадовця реалізацію проєкту планують розпочати вже наступного року.

Зокрема, у рамках проєкту в місті:

– встановлять інноваційну установку сонячної зарядної станції з онлайн моніторингом виробленої енергії та її споживанні при заряджанні автомобілів на міській парковці;

– створення Агентства з енергоменеджменту та його структурного підрозділу у Івано-Франківську InnoSciPromo для впровадження інноваційних та активних освітніх методів для молоді;

Голова міста висловив подяку Управлінню інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради за такий важливий для міста проєкт.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.