«В Росії вірять, що борщ – їхній національний суп» – Клопотенко розповів, як воював за український борщ

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Телеведучого та шеф-кухаря Євгена Клопотенка відтепер сміливо можна називати лицарем української кухні. Адже він запустив потужну піар-кампанію українського борщу у цілому світі.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на prolviv.

“Подія наробила галасу через те, що борщ – це не просто страва. Це частина української ідентичності та наша національна цінність. Потужний культурний феномен, відповідь на питання «що єднає українців та відрізняє їх від інших націй». 6.10 ми не просто сказали про те, що борщ – український. Ми вчинили опір Росії та її пpoпаганді, і нас підтримав світ. Хто не знав, в Росії вірять, що борщ – то їхній національний суп. Сусідам після всіх новин трохи поплохєло і мені написали з російсьского ТБ. Я відмовився з ними розмовляти, бо не збираюся підкидати інформаційне паливо в їхню машину пpoпаганди.

Це все – лише початок. Ми ще поговоримо про борщ та Україну зі світом, але вже на більш високому рівні. Перший інформаційний етап підходить до кінця. Далі буде. Ми переможемо!

Залишаю вам посилання на статті про борщ, про які згадував на початку:

The Times: https://bit.ly/3ewNBPY
The Washington Post: https://wapo.st/3548eQi
The New York Times: https://nyti.ms/3ewXrBk
CBC: https://bit.ly/2GAOydD
————
Якщо вам зараз сильно закортіло борщу, то зготуйте його за рецептом з klopotenko.com/uk/. Чи підіть до 100 років тому вперед – я об’їздив всю Україну, щоб відтворити там такий борщ, від якого піднебіння лоскоче. Обійняв.”

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.