У Калуській ЦРЛ захворіли вже 56 медпрацівників (відео)

Здоров'я, Новини, Суспільство

У п’ятницю, 13 листопада у Калуші відбулося засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Заступник гендиректора Калуської ЦРЛ Валерій Паляниця поінформував про те, якою є ситуація станом на 13 листопада в Калуській ЦРЛ.

У цей медзаклад госпіталізують хворих на коронавірусну інфекцію та з підозрами. Зараз у лікарні розгорнуто 166 лікарняних ліжок, з них до 132-ох вже підведений кисень. Зараз, за словами Валерія Паляниці, стоїть питання збільшення кількості лікарняних ліжок у реанімаційному відділенні. Лікарня також забезпечена засобами індивідуального захисту, розхідними матеріалами та ліками.

На час проведення засідання комісії в Калуській ЦРЛ лікують 130 хворих на коронавірусну інфекцію та з підозрами. Захворіли вже 56 медичних працівників лікарні, шестеро з них госпіталізовані. У 31-го медпрацівника — позитивний ПЛР-тест.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.