Смачні страви й сучасне обладнання: у франківському ліцеї №21 оновили харчоблок

Економіка, Новини

У ліцеї №21 оновили харчоблок.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сайт міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

За словами підприємиці, яка готує для діток цього ліцею, пані Галини, діток годують за рецептами відомого кухаря Євгена Клопотенка. Завдяки новому обладнанню стало легше готувати здорову їжу.

«Тепер хочеться працювати. Нема навіть що порівнювати, як було і як стало. У нас тепер є машина-пароконвектомат, де ми можемо одночасно готувати і перші, і другі страви. Крім того, в ній можна і випікати. Зараз зовсім немає жареної їжі. Діти з задоволенням їдять і нагетси, і шніцелі, і салати», – розповідає пані Галина.

Кошти на оновлення харчоблоку навчальний заклад виграв у міській програмі «Бюджету участі».

«Нам буде було потрібно було нове обладнання у харчоблоці. Воно полегшує роботу всіх, хто працює тут. Крім того, є можливість запропонувати дітям правильне харчування, приготоване на пару. Страви смачні, гарно оформлені. Вигравши проєкт, ми відчули, що змін багато. Це спільна робота батьків, вчителів та тих, хто голосував за наш проєкт. Дякую всім, хто долучився», – розповіла в.о. директора Ліцею №21 Олександра Лесюк.

До слова, вартість проєкту склала близько 300 тисяч гривень.

Лесюк додала, ліцей також став переможцем Конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в місті Івано-Франківську. За ці кошти облаштували STEM-лабораторію, де займаються дітки як на уроках, так і в гуртках.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.