На Коломийщині у темряві автівка наїхала на пенсіонерку: жінка не вижила

Кримінал, Новини, Суспільство

Аварія трапилася у Коломийському районі, де водій вчинив наїзд на жінку. Правоохоронці Івано-Франківщини встановлюють обставини автопригоди в рамках кримінального провадження.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Прикарпаття.

12 листопада о 05:50 на лінію “102” надійшло повідомлення про аварію у селі Глибока. Поліцейські встановили, що водій автомобіля Toyota RAV4 наїхав на 76-річну жінку, місцеву мешканку, яка рухалася проїзною частиною дороги у темну пору доби, де відсутнє освітлення.

Потерпіла від отриманих травм загинула на місці події. 61-річний водій, мешканець Львівщини, рухався з Чернівців у напрямку Івано-Франківська. Разом з водієм їхала пасажирка, яка негайно зателефонувала у “швидку” і поліцію.

Правоохоронці освідчили водія на стан сп’яніння, він – тверезий. Поліцейські встановлюють, як саме сталася аварія та як рухалася проїзною частиною дороги загибла.

За фактом ДТП відкрито кримінальне за ч. 2 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування триває.

Поліцейські Івано-Франківщини наголошують водіям і пішоходам неухильно дотримуватися ПДР. Задля власної безпеки будьте помітними на дорозі у темну пору доби: носіть на одязі світловідбиваючі елементи чи вмикайте ліхтарик.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.