Синоптик розповіла, коли чекати морозів в Україні (карта)

Новини, Суспільство
На Прикарпатті, впродовж тижня, холоднішатиме до нічних морозів та денних +4+6.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

«Антициклон і завтра, і післязавтра, і до кінця тижня, як мінімум, буде визначати погоду в Україні. Суху погоду. Тобто, ніяких серйозних дощів чи снігів не передбачається. Я згадала про сніг, бо, якби синоптична ситуація вказувала на ймовірність опадів, то сніг міг би бути – адже йде похолодання», – розповіла Діденко.

Згідно із прогнозом, у нічні години температура повітря коливатиметься від 1 градусів морозу до 1 градусів тепла, а завтра вдень буде не вище +6+8 градусів. Подекуди тинятимуться тумани.

ukraine 2

«Надалі похолодання зміцниться, антициклональний характер погоди втримається, буде без опадів, з періодичними туманами», – додала вона.

Відтак температура повітря поступово знижуватиметься.

“Антициклон міцно осів в Україні, милується нашою осінньою красою, блокує дощі, притягує морози і не думає поки що кудись їхати. Йому в нас добре”, – додала Наталка Діденко.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.