Навчання в умовах епідемії

Здоров'я, Новини

В Івано-Франківську 74 педагоги перебувають на лікарняному через зараження коронавірусною хворобою.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської міської ради, пише  щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Станом на сьогодні в Івано-Франківську заклади дошкільної освіти працюють у звичному режимі окрім ДНЗ № 19 «Троянда» який до 17 листопада закритий на карантин через виявлення хвороби у працівників харчоблоку.

У школах міста у звичному режимі навчаються учні початкових класів. Учні старших класів продовжують навчання за дистанційною формою навчання. Наразі тільки загальноосвітня школа № 22 зараз повністю переведена на дистанційну форму навчання через спалах хвороби у вчителів початкових класів.

За інформацією департаменту освіти та науки 74 педагоги міста перебувають на лікарняному через зараження коронавірусною хворобою.

Міський голова Руслан Марцінків наголосив на тому, що міська влада надає матеріальну допомогу кожному педагогу який захворів на коронавірусну хворобу під час навчального процесу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.