Івано-Франківщина: Змагалися футбольні ветерани

Новини, Суспільство

Під егідою спортивного товариства «Колос» у Ворохті відбулися Всеукраїнські змагання з футзалу.

У Ворохті завершилися фінальні змагання з футзалу серед ветеранів. Під знамена всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” зібралися команди вікових категорій “50+” і “55+” з усіх регіонів країни.

Для кожної делегації організатори забезпечили комфортні умови для проживання та відпочинку на спортивній базі “Україна”. А присвячені 70-річчю ВФСТ “Колос” футбольні баталії відбувалися в сусідньому Татарові.

Серед вікової категорії “55+” перемогла команда “Яворів” зі Львівщини. Срібло виборов “Донбас”, бронза – у “Гаранта” із Полтавщини. У вікової категорії “50+” золото здобула команда “Ветеран” із Полтавщини. Срібні медалі – у “Вижниці”.

Від Івано-Франківської області у двох вікових групах виступали ветерани ФК “Сільмаш” із Коломиї. Обидві команди гідно представили Прикарпаття на престижному турнірі. “Сільмаш 55+” фінішував четвертим, а “Сільмаш 50+” став бронзовим призером.

Після завершення змагань заступник голови ВФСТ “Колос” Михайло Вінтоняк подякував учасникам турніру за цікаві та безкомпромісні матчі, побажав славним футбольним ветеранам здоров’я та наснаги до нових перемог. Чемпіонів та призерів нагородили кубками, медалями та дипломами.

Сергій ГРУДОВИЙ.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.