Футболісти “Прикарпаття” вдома не змогли перемогти аутсайдера Першої ліги (відео)

Новини, Суспільство

Прикарпаття та Кристал визначити сильнішого не змогли.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на UA-Футбол.

Зустріч аутсайдерів проходила не в Івано-Франківську (червона зона), і навіть не в Калуші, де “Прикарпаття” проводило попередні два домашні матчі. Газон на стадіоні “Хімік” був серйозно пошкоджений, тому головний обласний колектив попросився зіграти в Бурштині, де зараз господарює команда Другої ліги “Карпати” (Галич-Бурштин).

У господарів гравці основи лише поступово повертаються в стрій, так що Руслан Мостовий знову, як і в Винниках в минулому турі, не зміг розраховувати на всіх найсильніших. Особливо це стосується оборони, де відсутній Василь Француз, а Борисевич, Дербах і Геник залишилися на лаві запасних. У гостей повернувся в основу Іван Гливий, а на лавку присів Сергій Цой, якого в центрі поля замінив Євген Терзі. Проте головною втратою “Кристала” став головний тренер Сергій Валяєв, який через коронавірус залишився на самоізолляції в Херсоні.

Уже в дебюті поєдинку “Прикарпаттю” вдалася гольова атака. Назарій Воробчак встояв на ногах після спроби фолу від суперника, пробив по воротах, м’яч по дорозі зачепив захисника, але продовжив рух у бік воріт. На лінії воротарського на нього чекав Ростислав Волошинович, який пробив головою повз голкіпера.

Господарі відійшли в оборону і змусили “Кристал” діяти першим номером. Але окрім дальніх ударів Терзі і Гливого аргументів у гостей не проглядалося. Атаки “Прикарпаття” до перерви були навіть гострішими, проте гостям таки вдалося відігратися ще в першому таймі. Андрій Барладим протягнув м’яча до штрафного, віддав на Лаптєва і той прострілив точно на дальню штангу, яку в падінні головою замкнув Гливий.

Після перерви гра проходила в куди більш видовищному режимі, команди буквально обмінювались небезпечними атаками і були близькі до того, щоб вийти вперед. Найбільш реальний шанс в дебюті був у господарів, після прострілу зліва захисник “Кристала” зрізав м’яч у поперечину власних воріт. У відповідь Барладим не зміг закінчити прохід точним пасом на партнера.

Тим же відповів і Воробчак, який захопився обігруванням суперників в їх же штрафному майданчику, але все ж прострелити повз останнього захисника не зумів. Василь Цюцюра міг виводити “Прикарпаття” вперед зі штрафного, призначеного буквально на лінії штрафного майданчика “Кристала”. Але вдарив хавбек господарів у поперечину.

У кінцівці здалося, що все ж гості були не проти нічиєї, тому всіляко затягували час в спробі заробити четверте очко. Навіть це не дозволило “Кристалу” покинути останню сходинку в таблиці, але принаймні вдалося не програти на виїзді, що вже хліб. Ще б почати набирати очки вдома, чого досі підопічним Валяєва зробити не вдавалося. “Прикарпаття” набрало дев’яте очко, але покинути чотирнадцяте місце не змогло, оскільки свій матч виграв “ВПК-Агро”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.