ЗМІ повідомили про смерть Кернеса, його оточення усе спростувало

Новини, Політика

Кернес наразі лікується від коронавірусу за кордоном.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  УНІАН.

Деякі ЗМІ та анонімні Telegram-канали поширили інформацію про смерть мера Харкова Геннадія Кернеса. Оточення Кернеса стверджує, що він живий.

Інформація з’явилась на одному з анонімних Telegram-каналів з посиланням на джерела в МВС. Її поширили декілька сайтів новин.

Речник харківської міськради Юрій Сидоренко заявив в коментарі УНІАН, що Кернес усе ще лікується в берлінській клініці “Шаріте” і перебуває у свідомості.

Втім, через ускладнення COVID-19 в нього виникли проблеми з легенями. Щойно “легені приведуть до ладу”, Кернес повернеться до України.

В МВС також не підтвердили інформацію про смерть Кернеса. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в коментарі декільком Telegram-каналам заявив, що в Міністерстві про це нічого не знають.

Харківський бізнесмен Павло Фукс також заявив, що смерть Кернеса – це брехня.

«Усе це цинічна брехня, я щойно говорив з ним», – вказав він у своєму Telegram.

Хвороба Кернеса: що відомо

  • У міського голови Харкова Геннадія Кернеса підтвердили COVID-19 і викликане ним двостороннє запалення легенів. Його госпіталізували до однієї з харківських лікарень.
  • 14 вересня деякі ЗМІ повідомили, що Кернес нібито перебуває в комі після виявлення COVID-19. Пізніше в міськраді спростували цю інформацію.
  • Бізнесмен Павло Фукс повідомив, що вночі 17 вересня Кернеса доставили в німецьку клініку «Шаріте».
  • На початку жовтня друг Кернеса, бізнесмен Павло Фукс повідомив, що мер Харкова отримав негативний тест на коронавірус.
  • За попередніми результатами місцевих виборів, Кернес здобув перемогу на виборах міського голови Харкова – 57,9%. Втім, весь Харків обговорює, чому чинний мер досі не виступив із заявою, нехай навіть з лікарні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.