За добу в Україні захворіли 317 дітей та 337 медиків

Здоров'я, Новини, Суспільство

В Україні за добу зафіксовані 8 752 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, що є новим антирекордом. Зокрема, захворіли 317 дітей та 337 медичних працівників.

Про це сказав на брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент Укрінформу, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Маємо черговий антирекорд щодо кількості підтверджених випадків COVID-19. За минулу добу зафіксовано 8 752 нових випадки. Захворіли 317 дітей, 337 медичних працівників”, – сказав Степанов.

1190 людей госпіталізовано. Також зафіксовано 155 летальних випадків, а одужало 3902 пацієнта.

Найбільша кількість випадків зафіксована у м. Київ, Донецькій, Харківській, Львівській та Одеській областях, зазначив міністр.

“Достатньо стрімко зростає кількість хворих щодня, кількість людей, яких госпіталізовують”, – наголосив Степан і додав, що українці мають дотримуватися правил і рекомендацій МОЗ: використання масок, антисептиків та дотримання соціальної дистанції.

Як повідомлялося, напередодні в Україні за добу зареєстрували 8 312 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.