Луценко повідомив, що в нього рак

Здоров'я, Новини, Суспільство

За словами колишнього генпрокурора України Юрія Луценка, він лікується від онкозахворювання і витримав восьмигодинну операцію.

Колишній генпрокурор України Юрій Луценко повідомив у Facebook, що лікується від онкологічного захворювання, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Сьогодні, у день Віри, Надії, Любові, закінчився хірургічний етап [лікування] моєї онкохвороби. Дякую українським і німецьким лікарям. Позаду і восьмигодинна операція, і дні болю. Попереду – хіміотерапія”, – написав він.

Луценко зазначив, що “все буде добре”.

“Шановні вороги, не розслабляйтеся. Я залишаюся в політиці й не відступлю від передової”, – додав ексгенпрокурор.

Колишній генпрокурор України Юрій Луценко повідомив у Facebook, що лікується від онкологічного захворювання.

“Сьогодні, у день Віри, Надії, Любові, закінчився хірургічний етап [лікування] моєї онкохвороби. Дякую українським і німецьким лікарям. Позаду і восьмигодинна операція, і дні болю. Попереду – хіміотерапія”, – написав він.

Луценко зазначив, що “все буде добре”.

“Шановні вороги, не розслабляйтеся. Я залишаюся в політиці й не відступлю від передової”, – додав ексгенпрокурор.

!

Луценко не навів інших деталей, зокрема не уточнив, як давно лікується від раку. Він народився 1964 року в Рівному. Був генеральним прокурором України з травня 2016-го до серпня 2019 року.

4 листопада 2019 року його дружина Ірина Луценко повідомила, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень у зв’язку зі станом здоров’я. 12 листопада Верховна Рада схвалила це рішення. Луценко розповідав, що 2019 року в його дружини стався інсульт.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.