Керівників приватного підприємства судитимуть за привласнення коштів під час ремонту відділення поліції

Кримінал, Новини

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно директора та кінцевого бенефіціарного власника одного із приватних підприємств.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Як повідомили в прокуратурі, їх судитимуть за фактами привласнення бюджетних коштів за попередньою змовою групою осіб шляхом зловживання своїм службовим становищем та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191, ч. 4 ст. 27,ч. 1 ст. 366 КК України).

Досудове розслідування встановило, що обвинувачені у період з жовтня по грудень 2019 року привласнили бюджетні кошти в сумі 266 тис. грн, які були виділені Тлумацькою міською ОТГ на виконання робіт по капітальному ремонту приміщень Тлумацького ВП Коломийського ВП ГУНП в області.

Наразі з метою відшкодування завданих збитків прокурори заявили цивільний позов. На майно фігурантів накладено арешт.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.