Франківські патрульні нагородили чоловіка, який врятував жінку, яка стрибнула з моста

Новини, Суспільство

Сьогодні у Патрульній поліції Івано-Франківська відзначили чоловіка, який нещодавно врятував жінку. 

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на  Суспільне.

Минулої неділі, 27 вересня, у Франківську вересня жінка зістрибнула з моста в річку. Tоді на допомогу самогубці поспішив житель міста Андрій Лотоцький. Як зізнається чоловік, рятує життя вже не вперше.

Коли на річці відпочивав з другом, побачив, що в ріку впала людина. Жінка чи чоловік – не знав. Просто на бік сильно хляпнувся. Ми в той час були під мостом. Коли вона перекинулася через перекат, побіг її рятувати. Заліз у воду і допоміг дістатися до берега”, – ділиться Андрій.

Чоловік розповідає, що на місце події оперативно приїхали працівники швидкої медичної допомоги, ДСНС та правоохоронці.

Жінка не втрачала свідомість. Було відчуття, ніби вона контужена, бо був сильний удар об воду. Їй пощастило, бо впала за пів метра від перевалу. І ще вода піднялася”, – пригадує Андрій Лотоцький.

Заступник начальника управління патрульної поліції області Андрій Киричук, каже що подальша доля жінки невідома, адже правоохоронці не відстежують цю ситуацію.

Протягом чотирьох хвилин екіпаж був на місці події, де Андрій Лотоцький надавав допомогу жінці. Здійснив героїчний вчинок, тому що жінка стрибнула з моста у воду і могла отримати тілесні ушкодження”, – розповідає заступник начальника Управління патрульної поліції області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.