Франківець здобув перемогу на Всеукраїнському фестивалі у номінації “Найкращий актор”

Новини, Суспільство

Актор Івано-Франківського драмтеатру Олексій Гнатковський переміг у номінації “Найкращий актор” 50-го Всеукраїнського фестивалю ВЕРЕСФЕСТ (“Вересневі самоцвіти”).

Про це повідомили на сторінці Франківського драмтеатру, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Повідомляється, що нагороду актор здобув за роль Івана Синиці у мюзиклі “Гуцулка Ксеня”.

Нагадаємо, мюзикл «Гуцулка Ксеня» від західних франківців є не тільки даниною традиціям попередників, це також ультразвукове синергетичний музичне шоу із застосуванням новітніх технологій, з використанням ексклюзивних сценічних костюмів, з сучасним пластичним рішенням (хореограф Дмитро Лека).

Вистава з’явилася на кону франківців у грудні 2018 року і з того часу здобула негласний статус найкрасивішої та найаншлаговішої постановки нашого західного театрального регіону. Квитки на виставу розлітаються миттєво, а у залі ніколи немає вільних місць.

У мюзиклі задіяні актори різних поколінь – Олексій Гнатковський, Павло Кильницький, Валерія Мочарська, Іван Бліндер, Галина Баранкевич, Надія Левченко, Сергій Лазановський та інші.

А найточніші рецензії формулюють місцеві театрали. Які переконані, що «Гуцулка Ксеня» – це вистава, яка повертає радість у наші часто безнадійні дні, даруючи  майже дві години позитиву й оптимізму.

Варто додати, нещодавно на руїнах Пнівського замку франківські актори зіграли “Гамлета”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.