У Франківську бійці судової охорони та Нацгвардії провели спільні навчання

Новини, Суспільство

Служба судової охорони Івано-Франківської області провела спільний інструктаж із суб’єктами взаємодії та тактико-спеціальні навчання.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу територіального управління судової охорони.

26 вересня, на базі Івано-Франківського апеляційного суду відбувся спільний показовий інструктаж співробітників територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття з військовослужбовцями в/ч 1241 Національної гвардії України Івано-Франківської області.

Також заступник начальника управління зі служби полковник Служби судової охорони Михайло Кушнірик проінструктував співробітників з питань щодо дій особового складу судової охорони перед заступленням на службу та дій у випадку надзвичайних ситуацій. Також співробітник медичної служби територіального управління провела окремий інструктаж щодо алгоритму дій співробітника Служби судової охорони у разі виявлення хворого з підозрою на COVID-19.

Основним завданням проведення вчорашнього інструктажу було удосконалення взаємодії з представниками НГУ в Івано-Франківській області у межах компетенції для удосконалення навичок співробітників, які заступають для несення служби в судових установах, та їх дій в екстремальних ситуаціях.

По завершенню інструктажу правоохоронці приступили до спільних тактико-спеціальних навчань, що мали на меті відпрацювання своєчасного реагування на ризики, ускладнення під час проведення акцій протесту біля судових установ, резонансних судових засідань, підтримання громадського порядку та забезпечення безпеки учасників судового процесу з відповідальними взаємодіючими органами та підрозділом Національної гвардії України в Івано-Франківській області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.