Трагедію розслідуватиме комісія з посадовців. Зеленський летить на Харківщину

Кримінал, Новини, Суспільство

За дорученням президента Володимира Зеленського створили Державну комісію під головуванням віцепрем’єр-міністра Олега Уруського для з’ясування обставин падіння літака на Харківщині та надання всієї необхідної допомоги постраждалим.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на президента Володимира Зеленського та голови Уряду Шмигаля.

“Створили Державну комісію під головуванням віцепрем’єр-міністра Олега Уруського для якнайшвидшого з’ясування обставин трагедії та надання всієї необхідної допомоги постраждалим.

До складу комісії увійдуть Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр оборони Андрій Таран, голова ДСНС Микола Чечоткін, голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер та інші посадові особи”- зазначив Шмигаль.

“Просто немає слів… Терміново створюємо урядову комісію для розслідування всіх обставин та причин трагедії. Відповідне доручення дав Прем’єр-міністру. На місці вже працює пошукова команда.

Завтра буду на Харківщині” зазначив Зеленський.

У Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою впав військовий літак Ан-26 та одразу загорівся.

Загиблих близько 20 людей – різні джерела повідомляють про 18-22. Доля ще декількох невідома.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.