Коломия: кількість постраждалих вже більше 180 людей внаслідок отруєння

Здоров'я, Новини

23 вересня зареєстрований груповий осередок гострої кишкової інфекції в їдальні ТОВ «Фабрика їжі» на заводі ТзОВ «ЛЕОНІ», розташованого у Коломиї.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України», станом на 18:00 годину 25 вересня вже захворіла 181 (за добу – 80) особа.

Зокрема, з них госпіталізовано до лікувальних закладів 56 (за добу – 12) осіб, перебувають на амбулаторному лікуванню 125 (за добу – 68) осіб.

Захворілі проживають у 37 населених пунктах Коломийського, Снятинського, Надвірнянського, Городенківського, Тлумацького та Косівського районів.

Форми перебігу хвороби:

– легкої – 125 осіб;

– середньої важкості – 56 осіб.

Діагноз попередній: «Харчова токсикоінфекція?» – 74 особи; Харчове отруєння – 4, Гострий гастроентероколіт – 75, Гастроентероколіт – 5, Сальмонельоз? – 2, Гострий ентероколіт – 8, Гостра кишкова інфекція – 13.

Основна причина спалаху та обставини захворювання встановлюються.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.