Івано-Франківщина: Високогірна Верховинщина нарешті у зеленій зоні

Новини, Суспільство

Динаміка зменшення захворюваності на COVID-19 на Івано-Франківщині обнадіює.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Голос України”.

136 офіційно підтверджених випадків інфікування коронавірусом 23 вересня – на один менше, ніж виявлених за минулу добу. Приміром, на початку вересня було понад 170 щодоби.

Місто Івано-Франківськ, Косівський, Тисменицький та Коломийський райони із червоної зони епідемічної небезпеки перемістилися до помаранчевої. А Верховинський район навіть потрапив до зеленої. Отож тепер відкрита дорога для налагодження звичайного суспільно-економічного життя, якого так спраг найвисокогірніший район Прикарпаття.

“Туристи цієї благодатної осінньої пори можуть без остраху їхати до району, щоб набратися тут здоров’я та енергії, відчути подих гір, з’єднатися з ними в тиші і духовній гармонії. Природа уповні віддає свою силу, мобілізує внутрішні резерви, запускає до серця спокій”, – наголошує голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк (на знімку).

Людмила СТРАЖНИК.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.